Polityka prywatności

  1. Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich z usług serwisu www.akademiadobrychwnetrz.pl
  1. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest firma Akademia Dobrych Wnętrz Małgorzata Szymczak z siedzibą w Bydgoszczy przy ul. Kaliskiej 11/3 85-637 NIP 5581733728 REGON 341634166
  1. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
  1. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
  1. Serwis pozyskuje informacje o użytkownikach w następujący sposób:
  1. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez Użytkowników.
  1. Dane podane w formularzach są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza.
  1. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane, ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
  1. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd każdemu Użytkownikowi, który je tam umieścił. Osoba ta ma również prawo do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.
  1. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.
  1. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis akademiadobrychwnetrz.pl. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z formularza kontaktowego na stronie internetowej lub poprzez e-mail [email protected]

Najnowsze na blogu

Podłoga 3d z żywicy epoksydowej
06.22.2019

Podłoga 3D z żywicy epoksydowej – jak zrobić graficzną podłogę?

Kilka słów o podłogach 3D z żywicy epoksydowej

jaki jest najlepszy darmowy program do projektowania wnętrz?
06.06.2019

Jaki jest najlepszy darmowy program do projektowania wnętrz?

Szukasz darmowego programu do projektowania wnętrz? Przygotowaliśmy przegląd ważniejszych programów za free, wraz z wadami i zaletami każdego z nich.

jaki jest najlepszy program do projektowania wnętrz?
06.05.2019

Jaki jest najlepszy program do projektowania wnętrz?

Każdy projektant wnętrz, który zaczyna swoją przygodę ma poważny dylemat, jakie narzędzie pracy wybrać w gąszczu programów do projektowania. Stworzyliśmy zestawienie tych ważniejszych, i naszym zdaniem godnych uwagi.

darmowy program do projektowania wnętrz pcon.planner
06.04.2019

Darmowy program do projektowania wnętrz pCon.planner

Czy istnieje darmowy program do profesjonalnej aranżacji wnętrz?

Zobacz więcej artykułów

Skontaktuj się z nami







Metody płatności