Polityka prywatności

  1. Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich z usług serwisu www.akademiadobrychwnetrz.pl
  1. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest firma Akademia Dobrych Wnętrz Małgorzata Szymczak z siedzibą w Bydgoszczy przy ul. Kaliskiej 11/3 85-637 NIP 5581733728 REGON 341634166
  1. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
  1. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
  1. Serwis pozyskuje informacje o użytkownikach w następujący sposób:
  1. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez Użytkowników.
  1. Dane podane w formularzach są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza.
  1. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane, ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
  1. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd każdemu Użytkownikowi, który je tam umieścił. Osoba ta ma również prawo do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.
  1. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.
  1. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis akademiadobrychwnetrz.pl. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z formularza kontaktowego na stronie internetowej lub poprzez e-mail [email protected]

Najnowsze na blogu

jak otworzyć biuro projektowania wnetrz?
09.21.2019

Jak zało­żyć biuro pro­jektowania wnętrz?

Wpis o tym jak otworzyć własne biuro projektowania wnętrz.

czym się różnic projektant od architekta wnętrz?
09.19.2019

Dekorator, projektant czy architekt wnętrz? Czym się różnią te zawody?

Czy projektant, architekt wnętrz i dekorator to te same zawody? Wyjaśniamy różnice.

program do projektowania wnętrz
09.07.2019

Jaki program do projektowania wnętrz wybrać?

Na co zwrócić uwagę przy wyborze programu do projektowania wnętrz?

na jakim etapie budowy domu najlepiej kontaktowac się z projektantem wnętrz?
08.13.2019

Kiedy najlepiej kontaktować się z architektem wnętrz?

Na jakim etapie budowy domu najlepiej kontaktować się z architektem wnętrz?

Zobacz więcej artykułów

Skontaktuj się z nami







Metody płatności