Polityka prywatności

  1. Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich z usług serwisu www.akademiadobrychwnetrz.pl
  1. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest firma Akademia Dobrych Wnętrz Małgorzata Szymczak z siedzibą w Bydgoszczy przy ul. Kaliskiej 11/3 85-637 NIP 5581733728 REGON 341634166
  1. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
  1. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
  1. Serwis pozyskuje informacje o użytkownikach w następujący sposób:
  1. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez Użytkowników.
  1. Dane podane w formularzach są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza.
  1. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane, ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
  1. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd każdemu Użytkownikowi, który je tam umieścił. Osoba ta ma również prawo do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.
  1. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.
  1. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis akademiadobrychwnetrz.pl. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z formularza kontaktowego na stronie internetowej lub poprzez e-mail [email protected]

Najnowsze na blogu

na jakim etapie budowy domu najlepiej kontaktowac się z projektantem wnętrz?
08.13.2019

Kiedy najlepiej kontaktować się z architektem wnętrz?

Na jakim etapie budowy domu najlepiej kontaktować się z architektem wnętrz?

Rodzaje frontów kuchennych
07.17.2019

Jakie fronty wybrać do kuchni?

Drewno, MDF lakierowany, płyta wiórowa laminowana.. jakie fronty wybrać do kuchni?

Wytyczne usytuowania gniazd w kuchni.
07.12.2019

Wytyczne usytuowania przyłączy w kuchni

Wytyczne usytuowania przyłączy w kuchni - czyli jak dobrze zaprojektować kuchnię?

odbiór kluczy od mieszkania
07.07.2019

Odbiór techniczny mieszkania od dewelopera, a odbiór kluczy. Na co zwrócić uwagę?

Kilka wskazówek, jak przygotować się na odbiór mieszkania.

Zobacz więcej artykułów

Skontaktuj się z nami







Metody płatności